Wij zullen gedurende de avond acht gangen met kleine hapjes uitserveren. Tijdens het walking diner kunt u tevens de gehele avond gebruik maken van diverse broodsoorten, kruidenboter, olijfoliŽn en ayoli

Walking diner

Ä 32,50 p.p. Vanaf 25 personen.
In een tijdsbestek van 3,5 a 4 uur serveren wij acht gerechtjes. Deze gerechtjes kunnen zowel zittend als staand in een ongedwongen sfeer worden gegeten.

Uit onderstaande lijst kunt u uw walking dinner samenstellen. Een walking dinner bestaat uit drie koude gerechten, een soepje, twee warme gerechten en twee desserts.
Koude gerechten
  • Carpaccio op traditionele wijze
  • Kalfstartaar met truffelmayonaise
  • Serranoham met gekonfijte tomaat en mozzarella
  • Salade met gerookte kip en geroosterde zoete aardappel
  • Avocado salade met garnaatljes
  • Oosterde salade met gemarineerde zalm
  • Rillette van makreel met honingmosterd hangop
  • Tartaar van tomaat met courgette en hummus
Soepen
  • Soep van verse Pomodori tomaat en pesto
  • Dijon-mosterdsoep met spekjes
  • Licht gebonden courgettesoep met Parmezaanse kaas
  • Soep van bospaddestoelen
  • Provençaalse vissoep met garnaaltjes
Warme gerechten
  • Ossenhaasspiesje met tijmjus en hete bliksem
  • Varkenshaasmedaillon met een saus van geroosterde paprika en bloemkool mousseline
  • Polderkipfilet gevuld met tapenade van tomaat en een saus van tomaat en geroosterde groenten
  • Lamsstoverij met zoete aardappel en kool
  • Saltimbocca (schnitzel gevuld met parmaham, salie en caponata)
  • Zeebaarsfilet met een salsa van tomaat en courgette
  • Zalmfilet met een boter dragonsaus en groene asperge
  • Spiesjes van gegrilde scampiís met knoflooksaus en gegrilde bosui
  • Polenta overbakken met paddenstoelen en gegratineerd met geitenkaas
Dessert
  • Tiramisu volgens oud Italiaans recept
  • Panna cotta met een mangoschuim
  • Crème brûlée
  • Vanille ijs met boerenjongens en slagroom
  • Fruitsalade van het seizoen
  • Lolly van geitenkaas met sesamzaad en vijgenjam
  • Twee kaassoorten met amandelbrood