Richtlijnen COVID-19

U bent van harte welkom in Het Arsenaal! Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen heeft Het Arsenaal diverse maatregelen getroffen. Zo zorgen wij voor een maximale bedrijfshygiëne in de keuken, bij sanitaire voorzieningen, in de zalen en bij onze medewerkers. Daarnaast worden de tafels en stoelen uiteraard grondig gereinigd na ieder bezoek.

In verband met de 1,5 meter maatregel kunnen wij minder gasten per zaal ontvangen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid gaan hand in hand. Wij vragen u daarom ook rekening te houden met de volgende richtlijnen:
 

 
Algemene richtlijnen voor gasten:
1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers
2. Bij aankomst vindt er een gezondheidscheck plaats
4. Er mogen maximaal 2 personen zitten aan een tafel of bar, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat
5. Komt u met 3 of meer personen? Er vindt een controlegesprek plaats of het een gezamenlijke huishouding betreft. Zo niet; 1,5 meter afstand houden
6. Was uw handen bij binnenkomst én na het toiletbezoek
7. Indien u last heeft van verkoudheids- en/of griepklachten heeft u helaas geen toegang tot Het Arsenaal
8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op en geef ze de ruimte
9. Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5m regels van Het Arsenaal en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot Het Arsenaal worden ontzegd. Schade die Het Arsenaal lijdt door uw handelen in strijd met die regels kan op u worden verhaald.
 
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw medewerking!