Er zijn diverse buffetmogelijkheden bij het Arsenaal, koude buffetten, warme buffetten, koud-warme buffetten en themabuffetten

Buffetten

Alle buffetten serveren wij vanaf 25 personen
Koud buffet A
€ 22,50
Koud buffet B
€ 27,50
  • Huisgemaakte rundvleessalade
  • Huisgemaakte zalmsalade
  • Vegetarische salade met diverse groentes, kool en manchegokaas
  • Gerookte zalm met kruidenroomkaas
  • Gerookte forel en gerookte pepermakreel met dille mayonaise
  • Runderpastrami met geroosterde paprika
  • Combinatie van Spaanse en Italiaanse ham met tutti frutti
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
  • Huisgemaakte rundvleessalade
  • Huisgemaakte zalmsalade
  • Bretonse kipsalade
  • Salade van fruits de mer met bosui en paprika
  • Duo van zalmmousse en zalmtartaar met avocado
  • Combinatie van gemarineerde mosselen en gerookte tonijn
  • Rundercarpaccio op traditionele wijze
  • Combinatie van Spaanse en Italiaanse ham met tutti frutti
  • Huisgemaakte fricandeau met vijgentapenade
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
Koude en warme buffetten
Buffet C
€ 32,50 per persoon.
Buffet D
€ 35,00 per persoon
Voorgerechten
Voorgerechten
  • Huisgemaakte rundvleessalade
  • Huisgemaakte zalmsalade
  • Vegetarische salade met diverse groentes, kool en manchegokaas
  • Gerookte zalm met kruidenroomkaas
  • Gerookte forel en gerookte pepermakreel met dille mayonaise
  • Runderpastrami met geroosterde paprika
  • Huisgemaakte fricandeau met vijgentapenade
  • Huisgemaakte rundvleessalade
  • Huisgemaakte zalmsalade
  • Bretonse kipsalade
  • Salade van fruits de mer met bosui en paprika
  • Duo van zalmmousse en zalmtartaar met avocado
  • Aan het buffet gesneden gerookte paling
  • Rundercarpaccio op traditionele wijze
  • Combinatie van Spaanse en Italiaanse ham met tutti frutti
  • Huisgemaakte fricandeau met vijgentapenade
  • Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
  • Thaise curry met kip en groenten
  • Boeuf stroganoff
  • Gesneden varkensfilet met champignonsaus
  • Gebakken zalmfilet met dragonjus op een stamppotje van prei
  • Pommes Duchesses
  • Friet met mayonaise
  • Groene salade
  • Gegrilde gepelde scampi’s in een piri piri saus
  • Provençaalse visschotel met o.a. garnalen en mosselen
  • Varkenshaasmedaillons overbakken met feta en oregano
  • Rijst gegaard met groenten en kruiden
  • Frites met mayonaise
  • Groene salade
Italiaans buffet
€ 29,50 per persoon.
Spaans tapasbuffet
€ 27,50 per persoon.
Koude gerechten
Koude gerechten
  • Italiaanse salade met ham
  • Pastasalade met tonijn, kappertjes en zongedroogde tomaat
  • Salade met mozzarella, tomaat en basilicum
  • Gegrilde paprika met ansjovisfilet
  • Salade van peer en gorgonzola
  • Rolletjes parmaham met ricotta
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Koud kalfsvlees met tonijnmayonaise
  • Italiaanse salami met pepertjes
  • Gemarineerde olijven
  • Diverse broodsoorten, kruidenboter, olijfolie, zeezout en tapenade
  • Spaanse salade van aardappel en chorizo
  • Frisse tonijnsalade met gele rijst, boontjes, tomaat en ei
  • Salade met tomaat, komkommer en manchego kaas
  • Koud opgemaakte zalmfilet met pikante mosseltjes en ansjovis
  • Gemarineerde garnalen in aioli
  • Gegrilde pinchos van kip met Spaanse marinade
  • Serranoham met meloen
  • Diverse broodsoorten, gezouten roomboter en tomaten tapenade
Warme gerechten
Warme gerechten
  • Kippenpootjes gestoofd in tomatensaus en rozemarijn
  • Zalmlasagne met wilde spinazie
  • Pasta met roomsaus en pesto
  • Gestoofd kalfsvlees met Italiaanse truffelsaus
  • Rauwkostsalade
  • Paella valentia
  • Gegrilde stukjes kip met paprika in een romige sherrysaus
  • Runder gehaktballetjes met tomaten piri piri saus
  • Gebakken aardappel met ui en tomaat
  • Diverse soorten rauwkost
Winterbuffet
€ 23,50
Dessertbuffet de Luxe
€ 12,50
Granddessert (geserveerd op bord)
€ 8,50
  • Zuurkool met rookworst en uitgebakken spek
  • Hutspot met klapstuk
  • Boerenkool met varkensfiletlapje
  • Hachee
  • Traditionele Hollandse rodekool met appeltjes en spek
  • In groentebouillon gegaarde rijst
  • Verse vruchten
  • Tiramisu
  • Cheesecake met een compote van aardbei
  • Slagroom
  • Chocolademousse
  • Nougatine parfait
  • Nougatine parfait
  • Vruchtenmousse
  • Chocolademousse
  • Mango panna cotta
  • Chocoladetaart
Geserveerd met grove mosterd, Amsterdamse ui, piccalilly en augurk

Het winterbuffet is uit te breiden met o.a.:
Glühwein € 3,00
Erwtensoep met roggebrood en spek € 4,50
Bruine bonensoep met breekbrood € 4,50