Er zijn diverse buffetmogelijkheden bij het Arsenaal, koude buffetten, warme buffetten, koud-warme buffetten en themabuffetten

Buffetten

Alle buffetten serveren wij vanaf 25 personen
Koud buffet A
€ 19,50
Koud buffet B
€ 25,00
  • Rundvleessalade met vleesgarnituur
  • Zalmsalade met visgarnituur
  • Frisse vegetarische salade van diverse groentes, ananas, witte kool, tomaat en komkommer
  • Gerookte zalm met citroen
  • Gerookte forelfilet met dille roomsaus
  • Gerookte pepermakreel
  • Gegrilde rosbief met mierikswortelmayonaise
  • Gebraden fricandeau en serranoham met fruitgarnituur
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade.
  • Rundvleessalade met vleesgarnituur
  • Zalmsalade met visgarnituur
  • Salade met koud gegrilde kip en ananas
  • Garnalensalade met komkommer en dillemayonaise
  • Tartaar van gestoomde en gerookte zalm met avocado
  • Aan buffet gesneden gerookte paling
  • Scampi’s in Spaanse knoflookmayonaise
  • Rundercarpaccio op Italiaanse wijze
  • Combinatie van serranoham en parmaham met meloen
  • In mosterd gemarineerde varkens lende met een compote van zilveruitjes en rozijnen
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade.
Koude en warme buffetten
Buffet C
€ 29,50 per persoon.
Buffet D
€ 35,00 per persoon
Voorgerechten
Voorgerechten
  • Voorgerechten
  • Rundvleessalade met vleesgarnituur
  • Zalmsalade met visgarnituur
  • Frisse vegetarische salade van diverse groentes, ananas, witte kool, tomaat en komkommer
  • Gerookte zalm met citroen
  • Gerookte forelfilet met dille roomsaus
  • Gerookte pepermakreel
  • Gegrilde rosbief met mierikswortelmayonaise
  • Gebraden fricandeau en serranoham met fruitgarnituur
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade.
  • Rundvleessalade met vleesgarnituur
  • Zalmsalade met visgarnituur
  • Salade met koud gegrilde kip en ananas
  • Garnalensalade met komkommer en dillemayonaise
  • Tartaar van gestoomde en gerookte zalm met avocado
  • Aan buffet gesneden gerookte paling
  • Scampi’s in Spaanse knoflookmayonaise
  • Rundercarpaccio op Italiaanse wijze
  • Combinatie van serranoham en parmaham met meloen
  • In mosterd gemarineerde varkens lende met een compote van zilveruitjes en rozijnen
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
  • Reepjes gegrilde kip in satésaus
  • Boeuf stroganoff
  • Gesneden fricandeau met kerrie roomsaus
  • Gebakken zalmfilet met een pesto van wilde spinazie in een romige vissaus
  • Friet met mayonaise
  • Aardappelgratin met geroosterde groenten
  • Diverse rauwkost salades
  • Gegrilde gepelde gamba’s in een piri piri saus
  • Bretonse visschotel gegratineerd met groenten, kruiden tapenade en rivierkreeftenstaartjes
  • Biefstukjes van de ossenhaas in een romige saus met bos paddenstoelen en truffel
  • Varkenshaasmedaillons op Milanese wijze (overbakken met Parmezaanse kaas en oregano)
  • Friet met mayonaise
  • Rijst gegaard in groentebouillon
Italiaans buffet
€ 27,50 per persoon.
Spaans tapasbuffet
€ 25,00 per persoon.
Koude gerechten
Koude gerechten
  • Italiaanse salade met ham
  • Pastasalade met tonijn, kappertjes en zongedroogde tomaat
  • Salade met mozzarella, tomaat en basilicum
  • Gegrilde paprika met ansjovisfilet
  • Salade van peer en gorgonzola
  • Rolletjes parmaham met ricotta
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Koud kalfsvlees met tonijnmayonaise
  • Italiaanse salami met pepertjes
  • Gemarineerde olijven
  • Diverse broodsoorten, kruidenboter, olijfolie, zeezout en tapenade
  • Spaanse salade van aardappel en chorizo
  • Frisse tonijnsalade met gele rijst, boontjes, tomaat en ei
  • Salade met tomaat, komkommer en manchego kaas
  • Koud opgemaakte zalmfilet met pikante mosseltjes en ansjovis
  • Gemarineerde garnalen in aioli
  • Gegrilde pinchos van kip met Spaanse marinade
  • Serranoham met meloen
  • Diverse broodsoorten, gezouten roomboter en tomaten tapenade
Warme gerechten
Warme gerechten
  • Kippenpootjes gestoofd in tomatensaus en rozemarijn
  • Zalmlasagne met wilde spinazie
  • Pasta met roomsaus en pesto
  • Gestoofd kalfsvlees met Italiaanse truffelsaus
  • Rauwkostsalade
  • Paella valentia
  • Gegrilde stukjes kip met paprika in een romige sherrysaus
  • Runder gehaktballetjes met tomaten piri piri saus
  • Gebakken aardappel met ui en tomaat
  • Diverse soorten rauwkost
Winterbuffet
€ 19,50
Dessertbuffet 1
€ 8,50
Dessertbuffet 2
€ 9,50
  • Zuurkool met rookworst en uitgebakken spek
  • Hutspot met klapstuk
  • Boerenkool met varkensfiletlapje
  • Hachee met stamppot rode kool
  • Omelet siberienne met vuurwerk
  • Glaasjes witte en bruine chocolademousse
  • Vers fruitsalade
  • Vruchten dessert taarten
  • Panacotta met rood fruit
  • Slagroom
  • Diverse soorten sorbetijs
  • Huisgemaakte warme appeltaart
  • Vers fruitsalade
  • Chocolade taart
  • Crème brûlée
  • Slagroom
Geserveerd met grove mosterd, Amsterdamse ui, piccalilly en augurk

Het winterbuffet is uit te breiden met o.a.:
Glühwein € 3,00
Erwtensoep met roggebrood en spek € 4,50
Bruine bonensoep met breekbrood € 4,50