Buffetten

 
Alle buffetten serveren wij vanaf 25 personen
 
Koud buffet B
€ 28,50
 
Huisgemaakte rundvleessalade
Huisgemaakte zalmsalade
Bretonse kipsalade
Salade van fruits de mer met bosui en paprika
Duo van zalmmousse en zalmtartaar met avocado
Combinatie van gemarineerde mosselen en gerookte tonijn
Rundercarpaccio op traditionele wijze
Combinatie van Spaanse en Italiaanse ham met tutti frutti
Huisgemaakte fricandeau met vijgentapenade
Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
 

Koude en warme buffetten

Buffet D
€ 36,00 per persoon
 
Voorgerechten
 
Huisgemaakte rundvleessalade
Huisgemaakte zalmsalade
Bretonse kipsalade
Salade van fruits de mer met bosui en paprika
Duo van zalmmousse en zalmtartaar met avocado
Aan het buffet gesneden gerookte paling
Rundercarpaccio op traditionele wijze
Combinatie van Spaanse en Italiaanse ham met tutti frutti
Huisgemaakte fricandeau met vijgentapenade
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
 
Hoofdgerechten
 
Gegrilde gepelde scampi’s in een piri piri saus
Provençaalse visschotel met o.a. garnalen en mosselen
Varkenshaasmedaillons overbakken met feta en oregano
Rijst gegaard met groenten en kruiden
Frites met mayonaise
Groene salade
 
Spaans tapasbuffet
€ 28,50 per persoon.
 
Koude gerechten
 
Spaanse salade van aardappel en chorizo
Frisse tonijnsalade met gele rijst, boontjes, tomaat en ei
Salade met tomaat, komkommer en manchego kaas
Koud opgemaakte zalmfilet met pikante mosseltjes en ansjovis
Gemarineerde garnalen in aioli
Gegrilde pinchos van kip met Spaanse marinade
Serranoham met meloen
Diverse broodsoorten, gezouten roomboter en tomaten tapenade
 
Warme gerechten
 
Paella valentia
Gegrilde stukjes kip met paprika in een romige sherrysaus
Runder gehaktballetjes met tomaten piri piri saus
Gebakken aardappel met ui en tomaat
Diverse soorten rauwkost
 
Dessertbuffet de Luxe
€ 12,50
 
Verse vruchten
Tiramisu
Cheesecake met een compote van aardbei
Slagroom
Chocolademousse
Nougatine parfait
Granddessert (geserveerd op bord)
€ 8,50
 
Nougatine parfait
Vruchtenmousse
Chocolademousse
Mango panna cotta
Chocoladetaart
Geserveerd met grove mosterd, Amsterdamse ui, piccalilly en augurk
Het winterbuffet is uit te breiden met o.a.:
 
Glühwein € 3,00
Erwtensoep met roggebrood en spek € 4,65
Bruine bonensoep met breekbrood € 4,65
 
Wilt u meer informatie, neem even contact met ons op.