Hoofdgerechten • Surf en Turf. Combinatie van diamanthaas en gegrilde gamba’s met bearnaisesaus • Varkenshaas met een romige saus van Calvados • Kalfsbiefstuk met geglaceerde sjalotten en jus van rode wijn • Gegrilde zalmfilet geserveerd met ui, paprika, champignons en gamba’s • Gepocheerde tongfilet met dilleroomsaus • Groenten tarte-tatin met Hollandse kaassoorten en saus van geroosterde paprika Hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten, verse friet met Zaanse mayonaise en een ander aardappelgarnituur
|
|
Desserts • Huisgemaakte appeltaart met kaneelijs, vanillesaus en slagroom • Weckpotje gevuld met citroen bavarois, cake, meringue en limoncello • Chocolade lavacake met banaan, vanille-ijs en slagroom • Aardbeien trifle met witte chocolade, aardbeien, kokosmakroon, Griekse yoghurt en slagroom
|
|