Het Arsenaal biedt zowel 3- als 4-gangendiners aan

Diner

3-gangenmenu 28,50 p.p. vanaf 25 personen
4-gangenmenu 32,50 p.p. vanaf 25 personen
Per gang kunt twee gerechten kiezen. Deze gerechten vormen tezamen het keuzemenu voor uw gasten.
Voorgerechten
Soepen
  • Rundercarpaccio met kappertjes, spekjes, pijnboompitjes, rucola en pecorino kaas
  • Salade van avocado, bosui en garnaaltjes met een dragonmayonaise
  • Salade van rode biet, bosui en walnoot met gerookte eendenborst en een patémousse met port en truffel
  • Gemarineerde oosterse zalm op een salade van komkommer, papaja, granaatappel, wortel, sesamzaad en cashewnoten
  • Tartaar van tomaat en balsamiek met gemarineerde courgette en hummus
  • Soep van verse pomodori tomaten en pesto
  • Licht gebonden courgettesoep met Parmezaanse kaas
  • Romige soep van Dijonmosterd met uitgebakken spekjes
  • Bisque van Hollandse garnalen
Hoofdgerechten
Desserts
  • Rundermedaillons met een saus van champignons, spekjes en zilverui
  • Varkenshaas biefstukjes omwikkeld met serranoham en een saus van geroosterde paprika en kruiden
  • Gebakken zeebaarsfilet met een salsa van tomaat, ui en koriander
  • Gebakken zalmfilet met een boter dragonsaus
  • Polenta overbakken met paddenstoelen en gegratineerd met geitenkaas
  • Omelet Siberiènne (ijsschuimtaart met vuurwerk + evt. foto)
  • Yoghurtbavarois met chocolademousse en een crumble van brazil koffie
  • Vanille panna cotta met een schuim van passievrucht en een frambozen kletskop
  • Dame blanche met warme chocoladesaus
Dieet of speciale wensen voor een menu? Wij maken graag een passend voorstel.