Het Arsenaal biedt zowel 3- als 4-gangendiners aan

Diner

3-gangenmenu 26,50 p.p. vanaf 25 personen
4-gangenmenu 29,50 p.p. vanaf 25 personen
Hieronder ziet u de mogelijkheden om uw eigen 3- of 4-gangenmenu samen te stellen.
Voorgerechten
Soepen
  • Rundercarpaccio met kappertjes, spekjes, pijnboompitjes, rucola en pecorino kaas
  • Rouleau van gravad lax gevuld met zalmmousse, Hollandse garnalen met honingmosterd saus
  • Loempia gevuld met geroosterde eend op een oosterse salade van o.a. papaja, komkommer en bosuitjes
  • Salade niçoise met haricots verts, ei, olijf, tomaat en gegrilde tonijnfilet
  • Salade met wilde spinazie, olijven, geroosterde amandelen en geitenkaas in een krokant jasje
  • Pomodori tomatensoep met verse pesto
  • Romige soep met grove mosterd
  • Runderbouillon met fijne groenten en kruiden
  • Provençaalse vissoep met een vleugje cognac


Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerechten
Desserts
  • Runderbiefstukjes met bospaddenstoelen en rode wijnjus
  • Varkenshaas medaillons omwikkeld met spek en romige paprikasaus
  • Gebakken kabeljauwfilet met een korstje van groene kruiden en een botersaus
  • Gebakken zalmfilet met kreeftensaus
  • Portobello gevuld met groenten en gorgonzola met romige pasta
  • Omelet Siberiènne (ijsschuimtaart met vuurwerk + evt. foto)
  • Panna cotta met een smoothie van yoghurt, aardbei en verse munt
  • Warm chocolade taartje met roomijs en vanillesaus
  • Dame blanche met warme chocoladesaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en een aardappelgroente garnituur
Dieet of speciale wensen voor een menu? Wij maken graag een passend voorstel.